top of page

Årets høydepunkter – og de viktigste stinyhetene for 2023

- Sykkelutviklingen i Hallingdal er eksplosiv. Rakk du å få med deg alle nyheten – eller er du nysgjerrig på hva som venter neste år? Da bør du få med deg årets sesongoppsummering!

 

En håndfull nye stiåpninger, lange flytstier, store pumptracks og massiv oppslutning av sykkelglade kids – det er noen av overskriftene for årets sesongoppsummering. Festivalene har lidd under koronarestriksjoner de siste par årene, men i år har oppblomstringen vært overveldende med flere deltakerrekorder!


Det skal mye til å overgå 2022-sesongen – men et kjapt titt på neste års stinyheter antyder at 2023 kan bli ny "all time high". Ny 16 km (!!!) blågradert flytsti, 7 km rødgradert "air flow", enda en rå asfaltert pumptrack – og listen stopper ikke der... Sjekk ut vår sesongoppsummering hvis du vil vite hvor det bygges.


Vi ønsker å sende en stor takk til alle syklister som besøkte Hallingdal i 2022. Vi håper dere fikk lyst på mer og at vi sees på stiene neste år. Takk til alle ildsjeler i stiorganisasjonene som står bak stiutviklingen og heier på hverandre. Takk for uvurderlig støtte fra Kulturdepartementet, SpareBank1 Hallingdal Valdres og næringslivet i Hallingdal, som bidrar til finansiering av anlegg. Takk til våre fantastiske samarbeidspartnere i Vertical Playground og 7Mesh som sørger for at vi er kledd optimalt for alle sykkelforhold.


Vi sees i Flytstidalen i 2023!

Hilsen Rides crewet


Syklist om dagen, syklist om natten.

Comments


bottom of page