top of page

Førerapport: Her kan du sykle i Hallingdal akkurat nå!

Oppdatert torsdag 16. mai: Sykkelsesongen i Hallingdal har fått en knallstart! Temperaturene i dalføret har vært faretruende nære 30 grader, og det betyr at det allerede er flotte sykkelforhold mange steder. Her følger en oppdatering fra alle destinasjonene i Hallingdal.

 

Høgevarde:

Det er fortsatt noe snø i høyfjellet og du må derfor vente litt til, hvis du vil kose deg i de flotte flytstiene på Høgevarde. Det forventes at stiene er sykkelbare rundt 1. juni, men offisiell åpning og start på shuttletjeneste blir 22. juni


Turufjell:

Både pumptrack, ferdighetspark og flytsti er snøfrie og klare for innrykk!


Nesbyen:

Både østsida og vestsida er sykkelbart og det meldes om knallforhold!

Hallingspranget er stengt pga. snø i høyden. Så snart snøen er smeltet vil vedlikehold og utbedringer efter fjorets uvære igangsettes. Offisiell åpning er satt til 1. juli.


Gol:

Stiene rundt Gol sentrum og i Hallingmo Stisenter er snøfrie og sykkelføret er prikkfritt!


Ål:

Både Hallingspretten og Bråtabakkjin er klar for sykling. Sesongvedlikehold gjøres i uke 20 og 21. Hillbilly Bike Park er også snøfri. I øvrig meldes det om bare stier på Ål og Torpo.

Hallingdal Sykkelpark kommer i helt ny drakt for 2024-sesongen. Her har stibyggerne i Stiteknikk installert nye ramper i rød linje og reshapet hele parken! Det er fortsatt snø i høyfjellet.

Geilo:

Øverst i Hallingdal er det fortsatt mye snø i stiene. Pumptracken i Vestlia Sykkelpark er snøfri og åpen for sesongen. Hopplinjene trenger sesongvedlikehold og er foreløpig stengte.


Hemsedal:

Stiene i Tottalia Bike Park er snøfrie og klare for sesongen.

Det var sesongfinale, afterski og pudderdump for bare et par uker siden i «Skandinavias Alper» og man må fortsatt vente litt på heisbasert sykling. Men med høye temperaturer går snøsmeltingen unna og i år åpner de heisbaserte stiene allerede 22. juni!NB! Smøsmeltingen går unna og hver dag blir nye stier sykkelbare. Det kan imidlertid være nedfalne trær og skade på stiene i skog og mark etter en lang vinter. Vi oppfordrer derfor til alltid å sykle første turen i rolig tempo, for å kunne stoppe for uforutsette hindringer.


 

Saken oppdateres. Har du tips eller observasjoner fra terrenget? Send oss gjerne innspill på rides@trakknroll.no!


Comments


bottom of page