top of page

Se alle fotos fra første runde i Hallingdal Pumptrack Series 2021

– Helgens pumptrack-konkurranse i Nesbyen viste med all tydelighet at interessen for pumptracksykling i Norge har nådd nye høyder. Med 84 påmeldte var det ny deltakerrekord i serien. Det var også mange jenter til start og et aldersspenn mellom yngste og eldste syklist på hele 47 år! Vi har samlet de beste fotos fra konkurransen i Nesbyen.

 

Den lokale helten Joakim Gaptjern presset fjorårets vinner, Niklas Halvorsen, til det ytterste. Til slutt var det fattige 4 tiendedeler som skilte de to i toppstriden. Foto: Lars Storheim

Helgens pumptrack-konkurranse i Nesbyen viste med all tydelighet at interessen for pumptracksykling i Norge har nådd nye høyder.

Fotogalleri Lars Storheim (Trykk pil til høyre i bildet for flere fotos):


Fotogalleri Magnu Grönberg (Trykk pil til høyre i bildet for flere fotos):


Ta kontakt ved ønske om bruk av fotos fra serien. Alle fotos skal krediteres og tagges med fotograf og @hallingdalrides.


Se resultater fra serierunden her. Neste runde i Hallingdal Pumptrack Series arrangeres 24. juli på Gol. Runden gir ikke poeng til nasjonal serie, men det er både 5000,- på spill for vinnerne i eliteklassene, og flott premier til alle barn som stiller opp.Stor takk til våre sponsorer.コメント


bottom of page