TERRENGSYKKELSTIER

I Hallingdal bygges det akkurat nå flere stier enn noe annet sted i landet. Her finner du en oversikt stier som er bygget eller opparbeidet for terrengsykling. Fant du ikke stien du lette etter? Kanskje du finner svaret her.

arrow&v

Bever'n

Her snakker vi mye action på lite plass. Doseringer, steinelementer og mulighet for luft under dekka for de som ønsker det.

Fossekallen

Utvidelsen av populære «Skurfen». Her kommer du helt tett på Ustedalsfjorden, og kan kose deg på en enkelt sti, som hele familien kan være med på.

Storetopprunden

Her får du en smakebit av den kommende lang-stien Nesfjellet til sentrum. Denne rundturen lar deg sykle den nederste delen av den total 15 km lange flytstien (ferdig høsten 2021).

Pumptracken på Gol

Pumptrack midt i Gol sentrum. Her finner du også betongpark for skating og sparkesykler – en moderne lekeplass for barn og voksne.

Trytetrøkket

Her snakker vi en av landets definitivt fineste grønne stirunder. Utformet med snille helninger, god bredde og kompakt underlag gjør Trytetrøkket tilgjengelig for alle syklister.

Vestlia Sykkelpark

Rå sykkelpark rett ved Vestlia resort. Stor asfaltert pumptrack, 5 hopplinjer og ferdighetsstien Røyskatten.

Sauvallsvingen

Uovertruffen flyt i fantastiske omgivelser over tregrensen på Høgevarde. Her finner du store doseringer, hopp og b-lines, for masse moro på to hjul.

Skurfen

Første familievennlige sykkelsti i Hallingdal. Skurfen er bygget etter alle kunsten regler, for å gi mest mulig flyt og smil per meter, med fantastiske omgivelser som bonus.

Hallingdal Sykkelpark

Norges fineste campingplass har selvfølgelig sin egen sykkelpark, som er beliggende rett ved Rv. 7. Her finner du 4 hopplinjer en liten pumptrack, og en kort rundløype.

Den Ravinde

"Norges beste sti?" Spurte magasinet Terrengsykkel da de besøkte Nesbyen i 2019. Dette er definitivt en must-try for alle dedikerte syklister.

Tottelia

Kompakt lekegrind med utfordringer for alle nivåer. Rundene i Tottelia kan sykles igjen og igjen, og er en perfekt arena for å bygge ferdigheter på terrengsykkel.

© 2020 by Hallingdal RIDES. Pedal powered by Tråkk 'n' Roll SA.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon