top of page

fre. 28. juli

|

Geilo

Girl Rides (Viderekommende)

Viderekommende terrengsykkelkurs og guidet halvdagstur for damer!

Girl Rides (Viderekommende)
Girl Rides (Viderekommende)

Tid og sted

28. juli 2023, 10:00 – 19:00

Geilo, Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo, Norge

Om arrangementet

Terrengsykkelkurs og guidet halvdagstur for damer! En hel dag med "faglig påfyll" - øving og opplevelse på terrengsykkelen. Instruksjon/teknikk på formiddagen og en lengre stitur på ettermiddagen! Har du syklet noe på sti eller vært med på første kurset (nybegynner/ lett øvede) så er dette for deg! 

Informasjon: 1 dags terrengsykkelkurs for damer (viderekommende)

Varighet: ca 6,5 timer totalt (2,5 time instruksjon + 4t guidet ettermiddagstur)

Pris inkluderer: 2,5t instruksjon + guidet halvdagstur. SkiGeilo sponser oss med en tur i stolheisen!

Aldersgrense: 14år

Kursdatoer: Kurset går over 1 dag, dato 28. juli (vi setter opp flere kurs på etterspørsel)

Ha med: sykkel (i god stand! Vi anbefaler en fulldempet stisykkel med kraftige bremser og grove dekk), hjelm, handsker, ekstra klær, drikke og snacks. Kne- og albuebeskyttere anbefales.

Møtested: Vestlia Resort ved pumptracken (ved «Geilo Rides» skiltet)

Kontaktinformasjon: Geilo Aktiv, tlf. 99349341 eller epost: ninagessler@hotmail.com

På dette kurset skal vi fordype teknikkene og øve på tilrettelagte sykkelstier før vi drar ut på en halvdagstur på fjellet.

Økt 1: Instruksjon - 10.00-12.30 (vennligst møt opp i god tid)

Fokus på grunnleggende ferdigheter (grunnposisjon og balanse, absorbere og pumpe terreng)

SkiGeilo sponser oss med en tur i stolheisen slik at vi kan sykle den nye flytstien!

Lunsj: 12.30 – 14.00. Tid for individuell matpause (du kan spise lunsj i restauranten på Vestlia Resort, sykle til Geilosentrum eller ta med niste)

Guidet halvdagstur: 14.00 – 19.00. Stitur. Turen går på steinete naturstier over tregrensen (blå/ rød gradering) med en del oppoverbakker. Vi har det ikke travelt, venter på alle og tar hensyn til ulike behov og tekniske ferdigheter. Å sykle sti med en gruppe betyr at det blir mye stopping og prating underveis. Se at du har nok klær med deg for å holde varmen.

Om det blir skikkelig dårlig vær finnes det alternative ruter som er mindre værutsatt. I verste fall blir det mer teknikktrening og sykling på tilrettelagte stier rundt Geilo.

Nina Gässler er sertifisert instruktør ved den norske guide- og instruktør utdanningen NMIG (Norsk Mountainbike Instruktør og Guide).

Nina har tro på at man lærer best i et inkluderende og støttende miljø. Ingen stress, ingen forventningspress, ingen skyhøye krav. Derfor holdes kurset "bare for damer".

Vennligst merk: Du trenger en terrengsykkel i god stand (setet må kunne flyttes ned), hjelm, klær etter vær, noe å drikke og å spise under kurset, eventuelt medbrakt lunsj.

Du kan leie sykkel hos SkiGeilo: vi anbefaler den som heter "fulldempet stisykkel". Klikk her etter du har lagt kurset i handlekurven.

Obs. Det er kun 10 plasser per kurs.

Finner du ikke ønsket dag/ klokkeslettet på bookingskalenderen eller ønsker du et anderledes/ skreddersydd opplegg/ kurs så ta kontakt!

Helst på epost eller via SMS (Nina er vanligvis ute i terrenget og har telefonen på lydløs, men svarer så raskt hun kan).

Pris: 850,- /person

Påmelding på Geilo.com

Dele dette arrangementet

bottom of page