top of page

SYKKELSTIER OG -ANLEGG

I Hallingdal bygges det akkurat nå flere stier enn noe annet sted i landet. Her finner du en oversikt stier som er bygget eller opparbeidet for terrengsykling. Fant du ikke stien du lette etter? Kanskje du finner svaret her.

Hoplinjene i Vestlia Sykkelpark

En av Norges beste hopparker for ferske til rutinerte syklister. Velg mellom 5 vanskelighetsgrader og bygg opp ferdighetene!

Bråtabakkjin

Her får du 1,7 km med rødgradert "air flow" på Ål. Bråtabakkjin har masse store doseringer, alternativlinjer og airtime – rett ved Ål sentrum!

Turufjell pumptrack

Hallingdals nyeste og største pumptrack ligger på Turufjell!

High Line

Spektakulær høyfjellssti som starter fra utsiktspunkt ved Sollaustbekken og snor seg gjennom det vakre fjellandskapet.

Hallingmo Stisenter

Norges mest sentrale stisenter! Her finner du både familievennlige ferdighetsløyper, hopplinjer, flyt og pumptrack – bare et steinkast unna Gol sentrum.

Forkbeard

En fantastisk morsom flytsti, med doseringer og flyt hele veien, men også tekniske elementer for viderekomne syklister.

Lavvostien

Sykkelmoro og naturopplevelse i ett. Lavvostien har alt for ferske syklister – og til og med tekniske utfordringer for de litt mer drevne.

TyttebærTrøkket

Rundløype på kompakt underlag av jord, med doserte svinger, en del klatring og små crux gjennom kupert skogsterreng

Nesbyen pumptrack

Norges stisykkelhovedstad har selvfølgelig asfaltert pumptrack som nærmeste nabo til kommunehuset.

Hallingspranget

HallingSpranget er en av Nord-Europas lengste familievennlige sykkelstier. Turen på 17 km byr på en spektakulær reise hele veien fra Nesfjellet og ned til dalbunnen.

Silverstone

Her er det bare å la sykkelen flyte gjennom kuler og store dosering i alpine omgivelser.

Bever'n

Her snakker vi mye action på lite plass. Doseringer, steinelementer og mulighet for luft under dekka for de som ønsker det.

Hallingdal Sykkelpark

Norges fineste campingplass har selvfølgelig sin egen sykkelpark, som er beliggende rett ved Rv. 7. Her finner du 4 hopplinjer en liten pumptrack, og en kort rundløype.

Den Ravinde

"Norges beste sti?" Spurte magasinet Terrengsykkel da de besøkte Nesbyen i 2019. Dette er definitivt en must-try for alle dedikerte syklister.

Tottelia

Kompakt lekegrind med utfordringer for alle nivåer. Rundene i Tottelia kan sykles igjen og igjen, og er en perfekt arena for å bygge ferdigheter på terrengsykkel.

Pumptracken i Vestlia Sykkelpark

Rett ved Vestlia Resort finner du denne perlen av en pumptrack med linjer i to vanskelighetsgrader.

Sentrumsstien

Den ultimative terrengsykkelstien? 7 km rødgradert sykkelmoro med hopp, store doseringer, slabs og rå flyt

Anaconda

Anaconda er en vaskeekte klassiker på Geilo. Her snakker vi heisbasert doseringsløype med stedegne masser og masse moro per meter!

Broadway

Bred og snill tilrettelagt sti som tar gående og syklister til utsiktspunkt og gapahuk ved Sollaustbekken!

Battlescar

Battlescar smyger seg nedover fjellsiden med fabelaktig utsikt over naturen på Høgevarde, og utallige lekne og kreative elementer fra stikunstnerne i World Trail.

Gold Digger

En klassiker i ny drakt! I Gold Digger kan du ta heisen til toppen og nyte bøttevis av lufttid på veien ned.

Hallingspretten

Morsom og blågradert maskinbygget sti bygget med naturlige masser. Stien ligger sentrumnært, kun en kort tråkketur fra Ål Stasjon.

Turufjell ferdighetspark

Ferdighetsløyper og hopplinjer på høyfjellet, hvor syklister i alle aldre kan finpusse balanse- og hoppferdighe- tene sine.

Flå pumptrack

Hallingdals ferskeste pumptrack – en bane med masse variasjonsmuligheter sentralt plasser i Flå sentrum.

Flow Motion

Geilo utvider tilbudet med familievennlig sykkelmoro fra topp til bunn. Denne stien vil du kjøre igjen og igjen!

Gjuvarunden

Episk høyfjellssti med panoramautsikt. I 2020 fikk stiene en skikkelig overhaling og ny merking. En klassiker i Hallingdal.

Sauvallsvingen

Uovertruffen flyt i fantastiske omgivelser over tregrensen på Høgevarde. Her finner du store doseringer, hopp og b-lines, for masse moro på to hjul.

Gol pumptrack

Pumptrack midt i Gol sentrum. Her finner du også betongpark for skating og sparkesykler – en moderne lekeplass for barn og voksne.

Trytetjern

Stisenter totalt 3 ulike runder. Stiene er gradert grønn til rød, så dette er en perfekt arena for å bygge opp ferdighetene på sykkel!

Vestlia Sykkelpark

Rå sykkelpark rett ved Vestlia resort. Stor asfaltert pumptrack, 5 hopplinjer og et stort nettverk av tilrettelagte stier for hele familien!

bottom of page