SYKKELSTIER OG -ANLEGG

I Hallingdal bygges det akkurat nå flere stier enn noe annet sted i landet. Her finner du en oversikt stier som er bygget eller opparbeidet for terrengsykling. Fant du ikke stien du lette etter? Kanskje du finner svaret her.

arrow&v

Gold Digger

En klassiker i ny drakt! I Gold Digger kan du ta heisen til toppen og nyte bøttevis av lufttid på veien ned.

Hallingspretten

Morsom og blågradert maskinbygget sti bygget med naturlige masser. Stien ligger sentrumnært, kun en kort tråkketur fra Ål Stasjon.

Turufjell

Ferdighetsløyper og hopplinjer på høyfjellet, hvor syklister i alle aldre kan finpusse balanse- og hoppferdighe- tene sine.

Flå pumptrack

Hallingdals ferskeste pumptrack – en bane med masse variasjonsmuligheter sentralt plasser i Flå sentrum.

Flow Motion

Geilo utvider tilbudet med familievennlig sykkelmoro fra topp til bunn. Denne stien vil du kjøre igjen og igjen!

Gjuvarunden

Episk høyfjellssti med panoramautsikt. I 2020 fikk stiene en skikkelig overhaling og ny merking. En klassiker i Hallingdal.

Sauvallsvingen

Uovertruffen flyt i fantastiske omgivelser over tregrensen på Høgevarde. Her finner du store doseringer, hopp og b-lines, for masse moro på to hjul.

Skurfen

Første familievennlige sykkelsti i Hallingdal. Skurfen er bygget etter alle kunsten regler, for å gi mest mulig flyt og smil per meter, med fantastiske omgivelser som bonus.

Gol pumptrack

Pumptrack midt i Gol sentrum. Her finner du også betongpark for skating og sparkesykler – en moderne lekeplass for barn og voksne.

Trytetjern

Komplett stisenter med 3 stier i grønn til rød gradering. Perfekt arena for å bygge opp ferdigheten på sykkel!

Lavvostien

Sykkelmoro og naturopplevelse i ett. Lavvostien har alt for ferske syklister – og til og med tekniske utfordringer for de litt mer drevne.

TyttebærTrøkket

Rundløype på kompakt underlag av jord, med doserte svinger, en del klatring og små crux gjennom kupert skogsterreng

Nesbyen pumptrack

Norges stisykkelhovedstad har selvfølgelig asfaltert pumptrack som nærmeste nabo til kommunehuset.

Hallingspranget

Allerede nå kan du sykle deler av det som skal bli Norges lengste flytsti, Hallingspranget på 15 km.

Hemsedal Flytsti

Her er det bare å la sykkelen flyte gjennom kuler og store dosering i alpine omgivelser.

Bever'n

Her snakker vi mye action på lite plass. Doseringer, steinelementer og mulighet for luft under dekka for de som ønsker det.

Fossekallen

Utvidelsen av populære «Skurfen». Her kommer du helt tett på Ustedalsfjorden, og kan kose deg på en enkelt sti, som hele familien kan være med på.

Hallingdal Sykkelpark

Norges fineste campingplass har selvfølgelig sin egen sykkelpark, som er beliggende rett ved Rv. 7. Her finner du 4 hopplinjer en liten pumptrack, og en kort rundløype.

Den Ravinde

"Norges beste sti?" Spurte magasinet Terrengsykkel da de besøkte Nesbyen i 2019. Dette er definitivt en must-try for alle dedikerte syklister.

Tottelia

Kompakt lekegrind med utfordringer for alle nivåer. Rundene i Tottelia kan sykles igjen og igjen, og er en perfekt arena for å bygge ferdigheter på terrengsykkel.