top of page

fre. 03. jul.

|

Vestlia Resort

Hallingdal Pumptrack Series 2020. Runde #1 Geilo

Pump it up! Velkommen til første av totalt fire runder i Norges første og eneste pumptrackserie.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hallingdal Pumptrack Series 2020. Runde #1 Geilo

Tid og sted

03. jul. 2020, 17:00

Vestlia Resort, Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo, Norge

Om arrangementet

Pump it up! Velkommen til første av totalt fire runder i Norges første og eneste pumptrackserie. Denne runden går i pumptracken ved Vestlia Resort på Geilo. I pumptrackserien er det plass til ALLE syklister – enten du er pro eller på balansesykkel. Vi kårer vinnere i 5 klasser: - Åpen klasse. Menn og kvinner - Eliteklasse. Menn og kvinner - Juniorklasse. U12

Vi deler ut første sett pumptracktrofeer i Hallingda! 5.000,- i førstepremie i eliteklassen, og hotellopphold på spill i åpen klasse. Juniorer kan vinne sykkelutstyr og opplevelser på Geilo.

Påmelding skjer på stedet fra kl. 15:00. 

**Viktig Informasjon til deltakerne**

Alle fremmødte må respektere arrangementets Covid-19-retningslinjer, som innebærer å holde minst 1 m. avstand til andre syklister og tilskurere. Under registrering må deltakere opplyse sitt telefonnummer, som kan brukes i arbeide med eventuell smittesporing. Arrangørene vil slette denne informasjonen etter 10 dager. Bli hjemme hvis du har symptomer.

Husk at syklig i pumptrack skjer på eget ansvar. Kjør innenfor ferdighetene dine og sørg for å bli godt kjent med banen før du setter utfor. Sjekk også at alle deler på sykkelen sitter som de skal. 

Dele dette arrangementet

Takk til våre samarbeidspartnere!

SB1 hvit.png
Hallingplast hvit.png
Ustekveikja Energi hvit.png
HoH hvit logo.png
bottom of page