top of page

fre. 03. juli

|

Vestlia Resort

Hallingdal Pumptrack Series 2020. Runde #1 Geilo

Pump it up! Velkommen til første av totalt fire runder i Norges første og eneste pumptrackserie.

Hallingdal Pumptrack Series 2020. Runde #1 Geilo
Hallingdal Pumptrack Series 2020. Runde #1 Geilo

Tid og sted

03. juli 2020, 17:00

Vestlia Resort, Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo, Norge

Om arrangementet

Pump it up! Velkommen til første av totalt fire runder i Norges første og eneste pumptrackserie. Denne runden går i pumptracken ved Vestlia Resort på Geilo. I pumptrackserien er det plass til ALLE syklister – enten du er pro eller på balansesykkel. Vi kårer vinnere i 5 klasser: - Åpen klasse. Menn og kvinner - Eliteklasse. Menn og kvinner - Juniorklasse. U12

Vi deler ut første sett pumptracktrofeer i Hallingda! 5.000,- i førstepremie i eliteklassen, og hotellopphold på spill i åpen klasse. Juniorer kan vinne sykkelutstyr og opplevelser på Geilo.

Påmelding skjer på stedet fra kl. 15:00. 

**Viktig Informasjon til deltakerne**

Alle fremmødte må respektere arrangementets Covid-19-retningslinjer, som innebærer å holde minst 1 m. avstand til andre syklister og tilskurere. Under registrering må deltakere opplyse sitt telefonnummer, som kan brukes i arbeide med eventuell smittesporing. Arrangørene vil slette denne informasjonen etter 10 dager. Bli hjemme hvis du har symptomer.

Husk at syklig i pumptrack skjer på eget ansvar. Kjør innenfor ferdighetene dine og sørg for å bli godt kjent med banen før du setter utfor. Sjekk også at alle deler på sykkelen sitter som de skal. 

Dele dette arrangementet

bottom of page