tor. 26. aug. | Ål

Huckfest Bike Festival 2021

Huckfest Bike Festival er den ledende sykkelfestivalen i Norge og kjent for sin legendariske stemning! «Hucken» samler alle former for terrengsykling – med park runs, sykkelkonkurranser og guidede høyfjellsturer.
Registreringen er lukket
Huckfest Bike Festival 2021

Tid og sted

26. aug., 12:00 – 29. aug., 16:00
Ål, Ål Skisenter, 3570 Ål, Norge

Om arrangementet

Årets Huckfest-program byr bl.a. på Huckshoot fotokonkurranse, Huck to not so flat, Death grip challenge, Hillbilly Clunkrace, låvefest med konsert og selvfølgelig terrengsykling og stisykling med guide både i Ål og andre deler av Hallingdal.

Ta med telt, lavo, campingbil eller combicamp for en billig overnatting. Det finnes også hytter og hotell i nærheten. På campområdet vil det være mulighet for å få kjøpt seg mat og drikke under hele helgen.

Løypenettet er  spredd rundt om i dalen og det blir arrangert shuttling i flere ulike fjellområder i Ål. Har du ikke egnet sykkel kan du få leie det.

Billetter ligger nå ute https://www.friflytbestill.no/arrangement/huckfest-bike-festival

I festivalpasset er dette inkludert: - Heiskort i Huckfest Bike Park fra torsdag - søndag - Guida turer inkl shuttlebusser - Camping på festivalcampen fra torsdag - søndag - Inngang på konserter, filmvisninger og Dj`nights gjennom hele helgen.

Velkommen!!

Dele dette arrangementet

Takk til våre samarbeidspartnere!

SB1 hvit.png
Hallingplast hvit.png
Ustekveikja Energi hvit.png
HoH hvit logo.png