top of page

lør. 11. sep.

|

Nesbyen

Nesfjellet Rundt 2021

Velkommen til familievennlig sykkelritt på ca 14 kilometer som går primært på sti og grusvei. Her blir det ulike klasser, med plass til både raceren og tur-syklisten.

Nesfjellet Rundt 2021
Nesfjellet Rundt 2021

Tid og sted

11. sep. 2021, 12:00

Nesbyen, Nørdre Tverrlie 2, 3540 Nesbyen, Norge

Om arrangementet

RITT-INFORMASJON: Lørdag 11. september inviterer Nesfjellet, Trailhead Nesbyen, Nystølkroken Kafé, Nesbyen Ski & Sykkel og Nesbyen Idrettslag til ny utgave av familierittet Nesfjellet Rundt. Dette er et familievennlig sykkelritt på ca 14 kilometer som går primært på sti og grusvei. Her blir det ulike klasser, med plass til både raceren og tur-syklisten.

Rittet starter og slutter foran kaféen hos Nesfjellet Golf. Løypeprofil finnes her: https://ut.no/turforslag/11888401/nesfjellet-rundt-terrengsykkel-tur *Løypa kan endres noe dersom man finner det gunstig / nødvendig.

Underveis i rittet vil Nystølkroken Kafé stå ute ved løypa med drikkestasjon og fruktspyd ved halvveis-punktet🍋

Etter rittet setter vi i gang en kreativ og morsom premieseremoni på Golfkaféen, med give-aways og uttrekkspremier

Bli med og utforsk de flotte næromgivelsene på Nesfjellet fra sykkelsetet, enten det blir for å slå turfølget sine tider, eller nyte turen sammen Tidtaking er valgfritt i turklassene.

Sekretariatet åpner kl. 10 inne i Golfkaféen. Her kan dere plukke opp startnummer og tidstakingsbrikke. SYKKELUTLEIE: Det blir mulig å leie både sykkel og el-sykkel ved startområdet av Nesbyen Ski & Sykkel. Det vil også være servicestasjon for vask, luft og lett stell av sykkel.   LISENS TIL NSF:  Kr. 60,- per deltaker er deltaker-lisens (forsikring) som går til Norges Sykkelforbund og Nesbyen Idrettslag. VELKOMMEN TIL SYKKELTUR OG RITT PÅ NESFJELLET

Dele dette arrangementet

bottom of page