Hallingspranget

Nesbyen

Allerede nå kan du sykle deler av det som skal bli Norges lengste flytsti, Hallingspranget på 15 km.

NYTT: I Høstferien kan du få en smakebit på den kommende langstien HallingSpranget, en 15 km lang og spektakulær sti fra Nesfjellet (1150 moh.) til Nesbyen sentrum (170 moh.). Noen seksjoner av stien er ikke ferdig tilrettelagt, og åpningen er satt for våren 2022. Men er du ivrig på å få en smakebit på denne unike opplevelsen, så er det verdt legge turen innom Nesfjellet i høstferien. Vi gjør oppmerksom på at turen er lang, og inntil stien er offisielt åpnet, er det bare drevne syklister i god fysisk form som bør oppsøke stien. Resten kan glede seg til en skikkelig godbit våren 2022.

Om stien:
Svingete flytsti med lett doserte svinger på kompakt underlag av grus. Terrengsykkel med dempegaffel og gode bremser anbefales. Fulldemper er ikke nødvendig.

Storetoppstien:
Det er også mulig å sykle nedre del av stien, som har navnet Storetoppstien. Denne seksjonen er helt ferdig og åpnet 2020/21.
Trailguide-lenke under fører til segmentet Storetoppstien. Hele Hallingspranget er først tilgjengelig i Trailguide når stien åpnes offisielt neste vår.

Stifakta

15

kilometer

1000

høydemeter

graderingsskilt-blå.jpg

Middels

Finn stien

images.jpg

Foto og video

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1