top of page

Silverstone

Hemsedal

Her er det bare å la sykkelen flyte gjennom kuler og store dosering i alpine omgivelser.

Nå utvides flytstien i Hemsedal med 3 nye kilometer! Dermed blir løypa totalt 9,5 km. Stien starter fra toppen av 8-seteren i Hemsedal, og med nye stisegmenter klare kan syklister nå sykle flytsti stort sett helt til bunnen. Det gjenstår fortsatt stiarbeid i nedre del av løypa, og for høsten må syklister bruke et midlertidig grusparti på ca. 170 m. Hele stien på 10,5 km er klar for åpning sommeren 2022.

Flytstien i Hemsedal passer for de fleste terrengsyklister. Løypa har jevn helning med doseringer, kuler – og de flinkeste syklistene kan til og med finne små hopp i siden av løypa. Overflaten er kompakt og stien kan sykles i all slags vær. Flytstien er utformet med tanke på progresjon, og vi anbefaler at du starter rolig ut og gradvis øker farten etter hvert som du blir bedre kjent med løypa. Har du akkurat lært å sykle eller er du helt fersk på terrengsykkel? Da bør du varme opp med stiene i Tottelia.

Når du føler deg trygg på å sykle kuler og doseringer er du klar for første turen i flytstien! Løypa kan sykles med de fleste typer terrengsykler, så lenge sykkelen er i god stand og har gode bremser.

For de som ønsker å sykle flere runder i høyden, er det bygget retursti til Fjellkafeen, som gir en runde på 2,3 km.

Se priser og åpningstider her: https://www.skistar.com/no/vare-skisteder/hemsedal/sommer-i-hemsedal/oppettider/Stifakta

9,5

kilometer

500

høydemeter

graderingsskilt-blå.jpg

Middels

Finn stien

images.jpg

Foto

bottom of page