top of page

Trytetjern

Nesbyen

Stisenter totalt 3 ulike runder. Stiene er gradert grønn til rød, så dette er en perfekt arena for å bygge opp ferdighetene på sykkel!

Trytetjern er sentralt plassert ved tilrettelagt badeplass og startpunkt for nedoverstiene på Østsida! Her finner du rikelig med parkeringsplasser og det finnes rikelig med parkeringsplasser, så du kan ha Trytetjern som base når du sykler på Østsida. Stiene på Trytetjern:

- Trytetrøkket, 1,7 km (grønn): Perfekt sti for å komme i gang med stisyklingen. Snill stiprofil, og bred, kompakt overflate. Her kan alle leke med – og stien er med garanti tørr nesten uansett vær!

- Blåbærtrøkket, 1,5 km (blå): Ta syklingen ett steg videre på Blåbærtrøkket. Her starter du med å tråkke deg oppover i terrenget, for deretter å nyte en herlig tur tilbake til utgangspunktet gjennom kuler, doseringer samt en liten innlagt (frivillig) dropzone!

- Tyttebærtrøkket, 1,4 km (rød): Kul smalsti bygget i stedegne masser, med masse kule bygde og naturlige elementer. Her er litt større krav til ferdigheter og fysisk form!

Stifakta

5

kilometer

28

høydemeter

graderingsskilt-blå.jpg

Lett

Finn stien

images.jpg

trailguide.net/x62

Foto

bottom of page