top of page

Vestlia Sykkelpark

Geilo

Rå sykkelpark rett ved Vestlia resort. Stor asfaltert pumptrack, 5 hopplinjer og et stort nettverk av tilrettelagte stier for hele familien!

I Vestlia sykkelpark er alt lagt tilrette for maksimal moro på terrengsykkel. Området ligger et lite steinkast fra Vestlia Resort. Fra det store hang-out-området i hjertet av sykkelparken kan du velge enten å pumpe deg rundt i den digre asfalterte pumptrack, eller kose deg med små dropp, rockgardens og balanseelement i Røyskatten. Hopplinjene gir utfordringer for nybegynnere og proffe syklister.

Med utgangspunkt i ferdighetsparken når du et rått nettverk av morsomme, tilrettelagte stier:

1. Harestien (grønn): Adkomststi til stinettverket

2. Fossekallen (grønn): Snill introduksjon til stisykling, med lett oppbygde svinger og langstrakt, rullende profil som selv helt ferske syklister kan være med på.

3. Skurfen (blå): Hallingdals første maskinbygde sykkelsti! Denne runden på ca en kilometer har det hele: Berms, rollers, flyt, tråkking – og en fantastisk utsikt på toppen av det hele!

4. Revesvingen (rød): Ta denne avstikkeren midtveis i Skurfen og du finner morsomme hopp og tekniske utfordringer for de litt mer viderekommende syklistene.

5. Skrukketrollet (rød): Enda en morsom avstikker i Skurfen. Her er det klassisk smalsti med stein og røtter som gjelder. Perfekt trening for sykling på høyfjellet!

6. Moltekroken (blå): Moltekroken er en forlengelse av stinettverket ved Ustedalsfjorden. Stien bukter seg gjennom landskapet, med små berms og morsomme kuler. Her er det bare å tråkke til og du får massevis av flyt i belønning.

7. Hakkespetten (blå): Blågradert morosti med masse berms, alternativlinjer og flere rullbare hopp. Perfekt finale på en runde i stenettverket ved Ustedalsfjorden.

Stifakta

4,5

kilometer

10

høydemeter

graderingsskilt-blå.jpg

Lett til krevende

Finn stien

images.jpg

Foto

bottom of page